Huis Kopen Almere

Huis kopen in Almere

Een huis kopen in Almere is een huis kopen in een gemeente waar je nog waar krijgt voor je geld. Als je het vergelijkt met de steden rondom Almere, zoals Amsterdam en de plaatsen in het Gooi, dan koop je in Almere al een ruime eengezinswoning met tuin waar je in Amsterdam een klein appartementje voor koopt. Een groot voordeel van een huis kopen in Almere is dat het huis op eigen grond staat. Of je nou een bestaande woning koopt, of zelf een huis wilt bouwen, Almere kent geen erfpacht waardoor de grond ook jouw bezit is. Als je hebt besloten om zelf een huis te bouwen in Almere, dan heb je hier alle vrijheid om te bouwen naar je eigen wens.

Almere is een vrij nieuwe stad, waardoor de huizen in Almere ook nieuwer zijn. Als je een huis koopt in Almere weet je dat ze bijna allemaal goed geïsoleerd zijn. Vaak hoef je een huis in Almere alleen maar naar je eigen zin te maken en niet meer grondig te renoveren om het leefbaar te maken. Zeker als je het vergelijkt met Amsterdam en ’t Gooi. Veel mensen buiten Almere maken daarom ook de keuze om naar Almere te verhuizen.

Almere is een veilige stad met veel voorzieningen waar goed over nagedacht is. Zo zijn er door heel Almere veel veilige fietspaden, Almere is zelfs uitgroepen tot de veiligste fietsstad van Nederland. Ook het openbaar vervoer is in Almere heel goed geregeld. De vele, verschillende stadsdelen hebben allemaal hun eigen station en door heel Almere lopen busbanen waardoor het met de bus heel gemakkelijk is om je bestemming te bereiken. Ook met de auto is het bereiken van Almere goed te doen doordat het omringt is door de snelweg A6. 

Voor gezinnen is een huis kopen in Almere een logische keuze. Almere is een veilige stad en is voorzien van vele basis-en middelbare scholen waar nagenoeg nooit wachtlijsten voor zijn. Almere is gebouwd uit verschillende stadsdelen en daarin bevinden zich diverse wijken. De meeste wijken zijn kindvriendelijk ingericht met altijd wel een speelgelegenheid in de buurt. Winkelcentra en sociale voorzieningen zijn ook in ieder stadsdeel aanwezig.

Ondanks dat Almere een nieuwe stad is, is er genoeg natuur. De Oostvaardersplassen en de vele bossen en watergebieden zorgen ervoor dat u zowel van de stad als de natuur kunt genieten.

Een huis kopen in Almere is een huis kopen in een gemeente met heel veel mogelijkheden.